Εταιρία

Το Make Up My Day, είναι μια σύγχρονη boutique ομορφιάς, στόχος της οποίας είναι να καλύπτει τις ανάγκες της πολυάσχολης και δυναμικής γυναίκας του σήμερα, με τις τάσεις του αύριο.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις τόσο για τις καθημερινές, όσο και για τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις σας.

Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα brands στο χώρο της ομορφιάς, εξασφαλίζοντας ασυναγώνιστη ποιότητα για εσάς, που δε συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από το τέλειο!

Οι εταιρίες Absolute New York, Hean Cosmetics και Ro Acsesories σας βοηθούν να πετυχαίνετε αποτέλεσμα επαγγελματικού μακιγιάζ, κάθε φορά!

Η Gerovital, μια πρωτοπόρα εταιρία στην περιποίηση προσώπου, και η Beauty Formulas,  μέσω των προηγμένων τεχνολογιών της, θα υπερκαλύψουν κάθε ανάγκη του δέρματός σας.

Η Mesauda Milano, υπόσχεται να είστε εκθαμβωτική μέχρι τα…νύχια! Με θεραπείες και χρώματα που θα αγαπήσετε, μπορείτε να ολοκληρώσετε τα looks σας.

Στον κόσμο της ομορφιάς δεν υπάρχουν όρια ούτε συμβιβασμοί, εξοπλιστείτε λοιπόν με τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, μέσα από το MakeUpMyDay.gr – The Beauty Store.